Mi a közös az alábbi éttermekben, kávézókban?
Baricska Csárda, Gundel Étterem, Kistücsök Étterem, Gerbeaud Ház, New York Kávéház, Stand25.
Velük együtt a Csongrád megyei éttermek közül egyedüliként mi is tagjai vagyunk az idén 50 éves Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének, mely a magyar turizmus és vendéglátás egyik meghatározó szakmai szervezete.
A szövetség tagjaiként fontosnak tartjuk:
- a hazai termékek népszerűsítését, ezért kutatjuk állandóan mi is a legjobb hazai termelőket, beszállítókat
- a minőségi szolgáltatást, ezért a nálunk dolgozó kollégák folyamatosan tanulnak. Tanulmányutakon nézzük meg hol és hogy készül a sajt, ami utána a burgerekbe és a sajttálunkra vagy salátáinkba kerül, meglátogatjuk a családi gazdaságot, akiktől a szörpök érkeznek, workshopon tanuljuk meg a nálunk kapható teák és kávék elkészítésének helyes módját, hogy a legjobb minőségben tudjuk Nektek felszolgálni, és kiállításokon, szakmai fórumokon követjük nyomon a legújabb technológiákat.
- a szakmai képzés, továbbképzés fejlesztését, mert jó szakemberek nélkül a fenti dolgok mit sem érnek
- az igényes
vendéglátóhelyek
népszerűsítését, ezért nem konkurenciának tekintjük, hanem mi magunk is örömmel látogatjuk és szívesen ajánljuk azokat a helyeket, akik hozzánk hasonlóan törekszenek a minőségi vendéglátásra.