Lakodalom, esküvő

Lakodalmak a Kapcában avagy vagány esküvőknek nálunk a helye


A lakodalmaknál is szeretjük a szokatlan megoldásokat. Örülünk, ha van ötlete a fiatal párnak, és nem egy katalógusból összeollózott kommersz rendezvényt kell lebonyolítanunk. Jobban szeretjük, ha a menü nem az unalomig ismételt ételeket tartalmazza, a dekoráció valódi kreativitással és ötletes kivitelezéssel valósul meg.

A lakodalmakat szívesen tartjuk az udvaron, kötetlen hangulatban, hogy valódi élmény legyen, és ne a feszengés maradjon meg az emlékekben.
130 fős árnyékos teraszunk egy forró nyári napon is kellemes helyszín egy vagány esküvőhöz, de ha nem szeretnétek az időjárás kegyeire bízni magatokat, akkor 130 fős rendezvénytermünk is rendelkezésetekre áll.

Azonban nem csak a helyszínt biztosítjuk Nektek, hanem a teljeskörű szervezésben is segítünk. Mondjátok el, mire lenne még szükségetek (fotós, dekoráció, zene- és fénytechnika) és szívesen ajánlunk Nektek partnereket, akikkel már régóta együtt dolgozunk.


Egy ilyen fontos napon az ételek és italok tekintetében is a különleges finomságok hívei vagyunk. Szeretettel ajánljuk Nektek a lakodalmi menühöz is a kisüzemi és termelői alapanyagokat. Vendégeitek érkezésekor a klasszikus sós aprósütemény helyett vendégvárónak néhány különlegesebb (kacsamáj pástétomos, töpörtőkrémes, zöldségkrémes) falatka kovászos kenyérrel tökéletes választás.

Ha Ti is nyitottak vagytok rá, akkor a kommersz üdítők helyett szívesen kínáljuk a vendégsereget házi készítésű szörpökkel és limonádéval illetve kisüzemi sörökkel.

Főétel kérdésben rendkívül változatos a menü listánk, de ha már Kapca, miért ne lehetne burger a főfogás?

A rokonok és barátok valószínűleg jó néhány lakodalmon jártak már, és garantáltan a legtöbb helyen éjfél után felkerült az asztalra a töltött káposzta. Ti lepjétek meg őket valami mással: egy hegyvidéki sajtokból összeállított sajttál egészen biztosan különlegesebb lezárása lesz a vacsorának.


Egy formabontó lakodalom receptje szerintünk:

- két vagány, bevállalós szerelmes

- rengeteg ínycsiklandó hamburger

- sok (táncra) éhes rokon és barát


Ha úgy érzitek, hogy még rengeteg kérdésetek lenne, akkor találkozzunk személyesen is, megmutatjuk Nektek a helyszínt, segítünk Nektek javaslatokkal, megismerhetitek étel és italkínálatunkat, és ha minden részletet átbeszéltünk, akkor örömmel készítünk számotokra egy személyes ajánlatot.