Kapca ebéd

Kapca ebéd
Kapca ebéd

2013 májusában, miközben gomolyfelhők törtek a magasba, és a jégeső tépázta a szegedi paprikát, új fejezet nyílt az életünkben, hiszen ekkor, több mint 5 éve, nyitottuk meg a Kapca Kávézó és Bisztró kapuit Szegeden a régi Alsóvárosi Kultúrház épületében.

Hatalmas lelkesedéssel és elszántsággal vágtunk a munkába, hogy olyat nyújtsunk Szegednek, ami addig még nem volt jellemző: finom hamburgereket, válogatott alapanyagokból. Az út eleje egy kicsit rögös volt, de ma már elmondhatjuk, hogy népszerű és ismert hely lett a Bisztró, és rengeteg kedves vendégünk van, akiknek sok finom ételt készíthetünk nap mint nap.

Az idei év az 5. születésnapunk mellett egy újdonságot is hoz a Kapca Kávézó és Bisztró életébe.

Augusztustól minden héten valami finomságot főzünk ki Nektek, ugyanis hétköznapokon 12 és 15 óra között különleges ebéddel várunk Benneteket a Bisztróban.

Az ebédet minden héten egy levesből és egy főételből állítjuk össze Nektek, melyek mindig gondosan válogatott alapanyagokból fognak készülni.

A túrós csusza és a borsófőzelék is lehet olyan finom, ami után örömmel mentek vissza dolgozni, és biztosak lehettek majd abban, hogy egészséges ételt fogyasztottatok ebédre.

A közeli termelőktől vásárolt alapanyagokon kívül mi csak egy kis kreativitást viszünk az ételekbe, hogy finom ízeket és igazi bisztrós hangulatot varázsoljunk az asztalokra.

Augusztustól tehát ebéd a Kapcában.

Aktuális ajánlatunkat keresd Facebook oldalunkon.


2018-08-27 18:00:00
A kávék elitje a Kapcában
2018-09-22 10:00:00
Csúcskategóriás teák a Kapcában
2018-10-24 03:30:00
Eper, spárga, borsó, saláta...
2018-05-14 11:45:00