Sajtok

Alapanyagok
Sajtok

Bisztrónkban a hegyvidéki sajtok Mónosbélről, a Bükki Sajtmanufaktúrából kerülnek a tányérra.

"2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat.

Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban.

A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen.

Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat."

2 illetve 4 fős sajttálunk befejező fogásként tökéletes választás egy finom vacsora zárásaként vagy borok mellé kóstolva kellemes baráti beszélgetések kísérője is lehet.
Keressétek étlapunkon és kóstoljátok meg a bükki hegyvidéki sajtokat mézzel és házi baracklekvárral kísérve!