Büszkék vagyunk, hogy a Kapca Kávézó és Bisztróban ételeink mellé saját készítésű, kovászos kenyerünket adhatjuk.
Hosszas kísérletezés után, éttermünkben mostanra saját sütésű, kovászos kenyerünket kínálhatjuk nem csak ételeink mellé, de céges reggelik alkalmával, saját kencéink kísérőjeként is. Minden benne van, ami szükséges, és semmit nem teszünk hozzá, ami felesleges. Hagyományos kovászos technológiával készülő kenyereink mindössze az alábbi hozzávalókból állnak:
- liszt + víz + só
#akovászösszeköt
Amivel mi a legjobban szeretjük vagyis néhány ajánlat étlapunkról:
Gombakrém marinált hagymával és házi kenyérrel
Kolbászok, sonkák, házi kencék
Házi kacsatepertőkrém és lilahagyma
Szeretettel sütjük, fogyasszátok egészséggel.